Mobil2 stänger ner sin verksamhet i Sverige

  2014-03-05

Mobil2 har den 26 februari meddelat att de kommer att avveckla sin verksamhet i Sverige, vilket drabbar alla som har ett mobilabonnemang från mobiloperatören Mobil2. Skälet till att de har valt att avsluta verksamheten är enligt Mobil2 bristande lönsamhet. Den låga lönsamheten beror i sin tur enligt Mobil2 på att de inte har fått tillräckligt många kunder på den svenska marknaden.

Mobil2 stänger ner sitt nät den 31 mars vilket innebär att kunder till Mobil2 måste byta mobiloperatör senast den 17 mars för att inte riskera att ens telefonnummer blir utan operatörförbindelse under bytesperioden. För de kunder som har automatisk tankning upphör denna automatiskt den 30 mars. Mobil2 uppger att de besvarar frågor via kundtjänst som vanligt men hänvisar i förstahand kunder att besöka vanliga frågor, vilket du hittar här:

Då Mobil2 stänger ner sin verksamhet har samtliga mobilabonnemang och erbjudanden från denna mobiloperatör tagits bort från sidan. Mobiloperatörer med mest snarlika erbjudanden till Mobil2 är Hallon och Halebop för sällananvändare, Comviq för medelanvändare samt Tele2, Telenor och Telia för storanvändare. Om du har haft Mobil2 som mobiloperatör är det bäst att använda dig av vår tjänst för att jämföra mobilabonnemang, för att hitta det som är bäst för dig.

Bäst mobilabonnemang
Småanvändare Hallon Hallon Fastpris (4 gb surf)
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 99 kr / mån 49 kr / mån 50 % rabatt i 4 mån + spara oanvänd surf
Besök
Mellananvändare Vimla Vimla fastpris (15 gb surf)
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 210 kr / mån
Besök
Storanvändare Hallon Hallon Fastpris (100 gb surf)
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 349 kr / mån 174 kr / mån 50 % rabatt i 3 månader + spara oanvänd surf
Besök
 
Mobiloperatörer A3 Comviq Fello Halebop Hallon Tele2 Telenor Telia Tre Universal Telecom Vimla