Inför iPhone 7

  2016-09-06
Inför iPhone 7 Konceptbild av iPhone 7 med iOS10

iPhone 7 är nu lanserad! Tryck här för de billigaste och bästa erbjudandena!

Uppdaterad 2016-09-06

I september månad väntas Apple lansera nästa generation iPhone och det mesta talar för att det blir 7:an i serien. Som vanligt är Apple mycket hemlighetsfulla med vad som är nytt, men flera rykten florerar kring telefonen, bland dessa finns bl.a:

  • Nya bättre kameror.

  • Hörlursuttaget tas bort och ersätts med trådlös teknik.

  • Designen får ett mer slimmat utseende.

  • Ny mörksvart färg

  • En tryckkänslig hemknapp, likt det som redan finns i 3d-touch-tekniken.

  • Minsta lagringsutrymme blir 32 gb istället för dagens 16 gb, samt möjlighet att köpa iPhone 7 med 256 gb lagring.

  • Lanseras med iOS 10

  • Snabbare processor

  • Vattentät


Sett till tidigare lanseringar av nya telefonmodeller så är det mer regel än undantag att nyare modeller utrustas med bättre kamerateknik, så att iPhone 7 lanseras med bättre kameror får ses som mycket troligt. Flera tidskrifter rapporterar också om att hörlursuttaget försvinner i förmån för trådlös teknik. Givet Apples fokus på musik och hörlurar under senare tid känns det också mycket sannolikt att de skulle prioritera tekniska förändringar inom detta område.

Den franska tidskriften Nowhereelse.fr påstår sig ha kommit över skisser på iPhone 7 där designen har gjorts om för att dölja antennerna på telefonen, vilket resulterar i en mer slimmad design. Hur stor trovärdigheten för denna källa är kan dock diskuteras men att designen skulle bli mer slimmad känns inte otroligt. Att den kommer att lanseras i en ny mörkare svart färg är också mycket sannolikt då flera tidskrifter har rapporterat från källor inifrån Apple. Ny teknik med hemknappen och nya storlekar verkar till synes mest vara spekulation men känns inte detta heller helt orimligt.

Att iOS 10 lanseras i samband med iPhone 7 får ses som mycket troligt och på gränsen till säkert, då beta-versionen redan har lanserats till utvecklare. iOS 10 lanseras bland annat med ett helt nytt utseende och ett gäng nya funktioner. Vissa delar av iPhonen kommer att vara svåra att känna igen, t.ex. har den traditionella ”slide to unlock” försvunnit och ersatts med en ”Press home to unlock”, och notifikationer har designats om med nya avancerade funktioner.

Det finns olika datum rapporterade för när iPhone 7 kommer att lanseras. Cnet och rapporterar att iPhone 7 kommer att lanseras den 16:e eller den 23:e september, medan Techradar skriver att iPhone 7 lanseras redan den 7:e september. De flesta är hur som helst överens om att iPhone 7 kommer att lanseras i September månad.

Läs mer:

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-7-1303990
http://www.cnet.com/products/apple-iphone-7/
https://9to5mac.com/guides/iphone-7/
http://www.macrumors.com/roundup/iphone-7/

Bäst mobilabonnemang
Småanvändare Hallon Hallon Fastpris (4 gb surf)
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 99 kr / mån 49 kr / mån 50 % rabatt i 4 mån + spara oanvänd surf
Besök
Mellananvändare Vimla Vimla fastpris (15 gb surf)
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 210 kr / mån
Besök
Storanvändare Hallon Hallon Fastpris (100 gb surf)
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 349 kr / mån 174 kr / mån 50 % rabatt i 3 månader + spara oanvänd surf
Besök
 
Mobiloperatörer A3 Comviq Fello Halebop Hallon Tele2 Telenor Telia Tre Universal Telecom Vimla