Gratis musikströmning hos Tre

  2015-09-01
Gratis musikströmning hos Tre

Från och med den 1 september så lanserar mobiloperatören Tre gratis datatrafik vid användning av musikströmningstjänsterna Spotify, Tidal och Deeze. I en kommentar till Dagens Nyheter säger Nicholas Högberg, vd på Tre, att detta är en storsatsning från Tres sida, och han hoppas att denna satsning ska skaka om hela marknaden. Är du en av dem som lyssnar mycket på musik på din telefon så bör du helt klart kolla på om Tre kan vara ett alternativ för dig.

Så hur mycket bandbredd drar egentligen tjänster för musikströmning? Vår tidigare mätning rörande att välja surfmängd visar att detta erbjudande kan göra stor skillnad för mängden data som förbrukas hos vissa användare. De personer som dagligen lyssnar på musik via en strömningstjänst i minst 1 timme kommer att spara minst 2 gb surf varje månad med ett abonnemang från Tre. Om du dagligen lyssnar på musik 3 timmar eller mer kommer du att spara minst 6 gb surf i månaden.

Det blir intressant att se om fler mobiloperatörer följer Tres exempel och gör bandbredden för musikströmningen gratis. Du som lyssnar mycket på musik med din telefon bör helt klart spana in olika erbjudanden från Tre. Vill du läsa mer om erbjudandet finns information  på Tres hemsida.

Bäst mobilabonnemang
Småanvändare Hallon Hallon Fastpris (4 gb surf)
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 99 kr / mån 49 kr / mån 50 % rabatt i 4 mån + spara oanvänd surf
Besök
Mellananvändare Vimla Vimla fastpris (15 gb surf)
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 210 kr / mån
Besök
Storanvändare Hallon Hallon Fastpris (100 gb surf)
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 349 kr / mån 174 kr / mån 50 % rabatt i 3 månader + spara oanvänd surf
Besök
 
Mobiloperatörer A3 Comviq Fello Halebop Hallon Tele2 Telenor Telia Tre Universal Telecom Vimla